mandag den 29. april 2013

Drømmen - Isfolket 24 - Margit Sandemo

Trods økonomisk uafhængighed efter forældrenes død tager den unge Anna Maria arbejde som lærerinde i en lille fattig mineby.
Hun har en drøm om at gense minens ejer Adrian Brandt, som hun forelskede sig i som barn. Hendes tilstedeværelse i det lille samfund udløser voldsomme begivenheder, som Marias slægtning Heike er med til at løse.

Anna Maria er en af de sagtmodige i slægten. Hun forsøger altid at glæde andre og er typen der tager alle sorger og bekymringer på sig. Hun er heller ikke særlig god til at sige nej, hvilket Adrian Brandts familie udnytter.
De er selvfølgelig klar over at Anna Maria ikke er uden midler, og da minen sluger alle deres midler, ser de en nem udvej ved et hurtigt giftermål mellem Anna Maria og Adrian.
Det er dog ikke Adrian hun bliver forelsket i, men den brutale mineformand Kol Simon.


Dette er en af de bøger i slægten, hvor ugebladsforfatteren titter frem. Der er ikke meget relevans til Tengel den Onde, men på dette punkt i serien er man totalt ligeglad. Man vil bare vide om det nogensinde lykkedes Isfolket at bryde med forbandelsen.
Og det begynder at haste, for Tengel den Onde er ved at vågne fra sin århundreder lange dvale.


1 kommentar:

  1. Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818

    SvarSlet