fredag den 12. april 2013

Nemesis - Isfolket 7 - Margit Sandemo

Tancred sendes af Cecilie og Alexander til Jylland, hvor han under mystiske omstændigheder møder en meget bange, men yndig pige. Det medfører, at familien Paladin bliver hvirvlet ind i både mord, mordforsøg og pengeafpresning.

Tancred, den smukke og selvsikre søn af Cecilie og Alexander, undgår med nød og næppe at blive sendt med Leonora Christine til Nederlandene. Forældrene er ikke meget for at deres søn skal involveres i rigets stridigheder, så i stedet bliver han sendt til faster Ursulas gods i Jylland, meget mod sin vilje.
Da han kommer dertil snubler han bogstaveligt talt over den meget bange Jessica, og bliver hurtigt viklet ind i en meget speget affære.
En spirende kærlighed vokser frem mellem de to, men de bliver adskilt for at mødes flere år senere, hvor fortiden indhenter dem.

Det går stærkt med at læse disse Isfolke-bøger. Stort set alle personligheder er så godt skrevet og sympatiske, at man virkelig ønsker at følge dem. Også selv om det selvfølgelig tangerer det pladderromantiske. Som tidligere nævnt bærer man over med det, for historien om Isfolket rummer så meget mere.

Jeg fór i al fald videre i serien, videre til nr. 8, der hedder Mistænkt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar