tirsdag den 23. april 2013

Bruden - Isfolket 20 - Margit Sandemo

Heike, hvis eksistens Isfolket ikke kender til, føler sig draget mod sine egne. Han bryder op fra Slovenien og rejser mod nord.
På vejen får han en god ven, og sammen kommer de til en afsides dal. Her oplever de gruopvækkende ting, og Heike opdager til fulde, at han er en ægte efterkommer af Isfolket.


Heike og hans ven Peter begiver sig ind i en mørk og dyster skov i det dybeste Transsylvanien. De ankommer til en lille by, hvor rædslen har lammet alle beboerne, men de vælger alligevel at overnatte på kroen, for at drage videre næste dag.
Ind på kroen kommer den smukke fyrstinde Feodora og hendes endnu smukkere niece Anciol, og fra det øjeblik er Peter besat efter at komme til at tale med Anciol.
Han begiver sig op til borgen, hvor fyrstinderne holder til, men opdager hurtigt at de slet ikke er, hvad de giver sig ud for at være.
Heike er den eneste, der kan redde ham og landsbyboerne.


Dette er en fremragende spøgelseshistorie. Måske er den ikke lige så relevant for Isfolkets saga, men for det første er der nogle kære gensyn med Isfolkets forfædre, og for det andet er Heike en personlighed, der er værd at være i selskab med.


1 kommentar:

  1. Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818

    SvarSlet