fredag den 12. april 2013

Mistænkt - Isfolket 8 - Margit Sandemo

Rakkerknægtens Hilde møder ad omveje kærligheden, da Andreas finder ligene af fire ukendte kvinder i sin mark. Fogeden mener, der er heksekunster med i spillet, og mistanken rettes straks mod efterkommere af det trolddomskyndige Isfolk. Men er der stadig familiemedlemmer tilbage, der er ramt af forbandelsen?

Bog nr. 8 handler om den norske del af Isfolket. Are og Liv, de eneste nulevende børn af Silje og Tengel, residerer på hhv. Lindealleen og Gråstensholm.
Andreas, Ares barnebarn, støder tilfældigt ind i kvindeligene, og beskyldningerne begynder at fyge rundt iværksat af den meget inkompetente foged.
En af målene for beskyldningerne er rakkeren, som lever udstødt af alle i et ensomt beliggende hus. Hos ham bor datteren Hilde, som altid har været vant til hån fra omverdenen på grund af sin lave status, men da han dør midt i alle genvordighederne, tager Isfolket hende til sig.

Mattias, Livs barnebarn, følger i Tengel den Godes fodspor. Han er læge, og med sin mildhed og generøsitet føler alle at han er en guds gave til menneskeheden. Alle siger at han næsten er for god til én person, og han har da heller aldrig fundet sig en kone. Men da Hilde kommer, vækkes der alligevel noget i ham.

Mand, hvor jeg føler at jeg referer en ugebladsføljeton. Oprindeligt var den jo også skrevet som sådan, hvilket den selvfølgelig også bærer præg af. I hvert fald er de svære at referere.
Men de er skrevet godt, let og flydende. Forfatteren kan uden tvivl sit håndværk, og hun er også den mest sælgende forfatter i Norden. Det forstår man godt.

1 kommentar:

  1. Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818

    SvarSlet