lørdag den 20. april 2013

Beskytteren - Isfolket 16 - Margit Sandemo

De to højt begavede efterkommere af Isfolket, den ramte Ingrid og videnskabsmanden Dan, begiver sig sammen med Ulvhedin op i Isfolkets dal for at finde Tengel den Ondes grav.
Ingrid er mest interesseret i at finde den forsvundne alrume, men turen får nogle konsekvenser, de tre ikke havde ventet ...

Dan er forsker og er blevet sendt til Sverige for at indsamle blomster til senere katalogisering. Han har en idé om at han i den forbindelse vil drage til Isfolkets dal for at få stillet sin nysgerrighed omkring Tengel den Ondes grav.
Da Ulvhedin og Ingrid, de to ramte i hver sin generation, hører om dette, bliver feberen tændt i deres blod. Ingen skal tage til Isfolkets dal, uden de er med.
Undervejs går det dog op for Dan, at han har startet noget, han ikke selv kan styre. Forbandelsen raser i dem begge, og det er kun med nød og næppe at de kan holde det i ave.

De ankommer til Isfolkets dal, og finder Kolgrims grav. Alrunen finder de også, selv om de ikke ønsker at tænke nærmere over omstændighederne. Der førte nogle underlige spor væk fra graven og ind under en busk.
Ulvhedin finder også - under påvirkning af et heksebryg - ud af hvor Tengel den Onde vogter i dalen. Både Kolgrim, Sol og Tarjei har tidligere set stedet og fornemmet Tengel den Ondes ondskab, og selvom Ulvhedin i sin beruselse af troldomsbrygget i første omgang mener at kunne besejre Tengel, må han dog hurtigt sande, at det slet ikke er muligt.

I øvrigt er det ikke sin grav, Tengel bevogter. Den grav findes nemlig ikke i Isfolket. Hvis da overhovedet ...1 kommentar:

  1. Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818

    SvarSlet