lørdag den 13. april 2013

Vinterstorm - Isfolket 10 - Margit Sandemo

Af de tre guløjede efterkommere af Isfolket er Villemo den, som volder familien de største problemer.
Hun forelsker sig i en husmandssøn, hvis familie gennem generationer har båret nag til familien Meiden. under hans farlige indflydelse kommer hun ud for en række rystende oplevelser.

Dominic, Niklas og Villemo er Isfolkets store mysterium. De er alle guløjede og har hver især specielle evner. Niklas kan helbrede ved håndspålæggelse, Dominic er modtagelig for sindsstemninger, men Villemo har endnu ikke fået åbenbaret sine evner.
De ældre i slægten ved ikke hvad det betyder, men har en teori om at da Gabriella og Kaleb fik deres lille dødfødte ramte datter, blev forbandelsen forandret.

Villemo ligner Sol i sin rastløshed og vildskab. Hun er svær at tøjle og følger sine egne ideer. Derfor følger hun også efter Eldar Svartskogen, da rygterne siger at han skulle have slået en mand ihjel. Hun tror ikke på det. Fornægter at se at familien Svartskogen er nogle bitre mennesker, der ikke viger tilbage for hævn.

Det er dog ikke kun det, hun forvilder sig ud i. Et spirende oprør mod den danske overmagt ulmer i Norge, og pludselig står hun i oprørets midte.

Dette er også en af de gode bøger. Villemo er dejlig personlighed, som man kun kan elske på trods alle de genvordigheder hun medfører.

1 kommentar:

  1. Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818

    SvarSlet