søndag den 21. april 2013

Livskilden - Isfolket 17 - Margit Sandemo

Daniel kommer til Ishavet for at finde Vendels datter, Shira.
Den lille spinkle pige er fra fødslen udset til at være en vigtig faktor i opklaringen af Isfolkets gåde. Det er af afgørende betydning, at der ikke er en plet på hendes karakter - men vil hun være opgaven voksen.

Shira, som er en forening af Isfolkets to slægtsgrene, er tydeligvis en udvalgt. Der er noget overjordisk over hende og hendes morfar, der har opfostret hende, har nøje indprentet hende godhed og ydmyghed. Hun er beskyttet af Tarangais guder, der opsøgte hendes morfar kort efter fødslen.

Daniel, sønnen af to af Isfolkets genier, Ingrid og Dan, opsøger hende i Sibirien og de forstår at hans besøg er det tegn, de har ventet på. Det går op for dem at hun må træde i Tengel den Ondes fodspor, men hvor han opsøgte ondskabens kilder, er hun udset til at opsøge livets kilder.
Og kun den der er helt pletfri kan nå dertil.


Livskilden er en af "skæbnebøgerne" i Isfolke-serien. Shiras færd mod livets kilde har stor betydning for Isfolkets kamp mod Tengel den Onde.

1 kommentar:

  1. Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818

    SvarSlet