tirsdag den 16. april 2013

Længsel - Isfolket 12 - Margit Sandemo

Villemo kan ikke finde ro for den længsel hun føler efter Dominic, og på sin sædvanlige overilede måde følger hun efter ham og hans lille trop soldater gennem det krigshærgede Sverige.
Dominic kommer ikke kun til at kæmpe mod de blodtørstige gønger, men også mod sine forbudte følelser for Villemo.

Som storbonden, der stræbte Villemo efter livet i sidste bog, sagde, så har Villemo ni liv, lige som kattene. I denne bog fører hendes vildskab hende ikke blot ud mellem snaphanerne i gøngeskovene, men må også kæmpe mod kapere, der truer med at udslette hele hendes familie.

Dette er også en af de rigtigt gode bøger. Villemos fandenivoldskhed er underholdende at læse om, og hun gør alt hvad hun kan, for at være sin elskede Dominic nær.
De bør dog ikke, da de er beslægtede og derfor næsten kan være sikre på at få et ramt barn. Det samme gælder for Niklas og Irmelin, der også er grandkusiner/fætre i 3. led, der dog pligtskyldigst holder sig fra hinanden.

Det går dog som det må gå, og Villemo og Dominic kan ikke holde sig fra hinanden, og nu må det gå som det skal. Vil det ene af de to par få et ramt barn?

1 kommentar:

  1. Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818

    SvarSlet