torsdag den 18. april 2013

Opgøret - Isfolket 13 - Margit Sandemo

Et uhyre spreder skræk og rædsel i Norge ved at forårsage mystiske dødsfald. Da nyheden om monstret når Gråstensholms sogn, er de tre guløjede i Isfolkets slægt klar over, at det er opgøret med denne dæmon, de er udvalgt til.
Niklas, Villemo og Dominic drager ud for at møde deres skæbne ...

De tre er nu klar over at deres opgave står foran dem. Dominic, der kan fornemme tanker og følelser  på afstand. Niklas med sine helbredende hænder og Villemo med sin utøjlelige kraft. Hun fungerer nærmest som "talerør" for forfædrene, og kan mærke deres kraft fylde sig i disse situationer.

Ingen ved hvor "Uhyret" kommer fra, men de er overbeviste om at han må være af Isfolket. De spidse skuldre, de skæve øjne, det skrækindjagende udseende. Alt peger på at han må være en ukendt ætling af Isfolket. Men hvorfra?

Deres mission åbenbares for dem. At gøre denne ondskabsfulde og blodtørstige morder til et godt menneske. Det virker håbløst.

De får kontakt med Ulvhedin, som de "døber" ham og han og Villemo kæmper mod hinanden med hver deres trolddomskræfter. Heldigvis er han svækket af sine sår, ellers havde det nok set sort ud for de udvalgte isfolke-ætlinge.
Dog er det fra en helt uventet kant at de får hjælp til deres forehavende.


Med fare for at gentage mig selv, så er dette også en fremragende bog. Det kan jo ses på den hast jeg flyver igennem bøgerne på. Ok, de er ikke så lange. Godt 200 sider hver, men de er letlæste og man drives gennem historien.

1 kommentar:

  1. Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818

    SvarSlet