mandag den 15. april 2013

Blodhævn - Isfolket 11 - Margit Sandemo

Villemo kommer nu til at betale for sin tankeløshed under oprøret. Hun dræbte en storbondes eneste søn i nødværge, og nu er den mægtige mand kun besat af én tanke: blodhævn - ikke kun mod Villemo, men mod hele Isfolket.

Der sker mystiske ting omkring Elistrand, hvor Villemo bor med sine forældre Gabriella og Kaleb. Antændte brande, mistænkelige ulykker og efterhånden som tiden skrider frem; også mordforsøg på Villemo.
Hun selv går i sine egne kærlighedssorger efter Eldars død, men er vist mere i sorg for sorgens skyld, ofte, når hun tænker på hans ansigt, er det en helt anden person hun ser.
En slægtning, som hun slet ikke må få, da de er for nært beslægtede i forhold til deres slægts forbandelse.

Storbonden som er indædt rasende over at Villemo bliver ved med at undslippe hans mænds mordforsøg, må til sidst tage drastiske midler i brug, og Dominic forsøger at befri hende. For det første fordi alle er fyldt med vished om at de tre guløjede i slægten er udset til noget stort, men for det andet fordi Villemo betyder mere for ham, end han tidligere har givet udtryk for.

Jeg elsker bøgerne med Villemo, Dominic og Niklas. De tre guløjede og udvalgte. De komplementerer hinanden perfekt. Villemo med sin vildskab, Niklas med sin ro og Dominic med sin charme og lune.
Der er nogle personer i serien, som man elsker mere end andre, og de her er helt klart nogen af dem. :-)

1 kommentar:

  1. Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818

    SvarSlet