onsdag den 24. april 2013

Hjemkomsten - Isfolket 21 - Margit Sandemo

Omsider når Heike med det dæmoniske udseende til Sverige for at lede efter de få efterkommere af Isfolket.
Heike ved at slægten ikke er klar over hans eksistens, men hans tilhørsforhold er så stor, at han gør alt for at opklare den store tragedie i Arv Grips ungdom, selv om han endnu ikke har mødt ham.

Arv mistede sin kone og sine to børn under uforklarlige omstændigheder. De er aldrig blevet fundet, men Heike får en stærk fornemmelse under sin rejse i Sverige, og følger sporene.
Det viser sig at børnene overlevede mødet med landevejsrøverne, men hvor er de nu?

Denne bog er måske ikke en af de "store", men den er også værd at læse. I det hele taget kan man jo ikke bare springe én over midt i det hele. :-)
Under alle omstændigheder er Heike en stor personlighed, som man elsker at være i selskab med.


1 kommentar:

  1. Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818

    SvarSlet