lørdag den 13. april 2013

Rodløs - Isfolket 9 - Margit Sandemo

Ares forsvundne sønnesøn Mikael har haft en omtumlet barndom, som har sat sit præg på hans ensomme sind.
Ydermere bliver han gift med en ung pige, hvis snerpede syn på det ægteskabelige samliv piner ham meget. Da han tilligemed som officer i Livland kommer ud for en skræmmende oplevelse, begynder skyggerne derfor hastigt at falde over hans forvirrede sind.
Er det Isfolkets onde arv, der atter slår ud i lys lue.

Dette er en af de svage bøger i serien. Mikael er rodløs (hence titlen), han er meget forvirret og føler ikke han passer ind nogen steder. Han er af et følsomt gemyt, men da hans plejefamilie er meget militært orienteret, ligger det naturligt at han skal følge officersvejen.
Det passer dog slet ikke den bløde Mikael, som er ved at gå til grunde i den verden.

En god ting er der dog kommet ud af ægteskabet. Den lille følsomme Dominic, som tydeligvis er en af Isfolkets udvalgte. Det ved Mikael dog intet om, da han ikke kender til sin oprindelse.

På en tåget flodbred i Tyskland møder han tilfældigt Tancred (Cecilie og Alexanders søn), og han sætter sig for at søge sin oprindelse inden mørket opsluger ham helt.

1 kommentar:

  1. Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818

    SvarSlet