lørdag den 4. maj 2013

Englen - Isfolket 25 - Margit Sandemo

Tula var et henrivende barn, en rigtig lille engel; men hun ved at hun er ramt.
I al ubemærkethed bruger hun sine evner og spiller et farligt spil med Isfolkets forbandelse. Kun hendes slægtning Heike i Norge kan dæmme op for katastrofen ... hvis han er stærk nok til at trække de gode sider frem i den unge Tula.

Tula ligner ingen af de tidligere ramte i slægten. Hun er ikke misdannet og hendes øjne er ikke svovlgule, som ellers er kendetegnene. Men hun har altid vidst at hun var anderledes.
Hun minder meget om sin forfader Sol, der ville gå gennem ild og vand for dem hun elsker. Hun betænker sig ikke for at hævne eller beskytte sine kære.

Ved et tilfælde besøger hun en lille instrumentmagerbutik, hvor den forkrøblede Thomas forærer hende en troldstemt fløjte. Snart drives hun til at spille på fløjten konstant. Det er som om nogen jager med hende, tvinger hende til at fremtrylle nogle bestemte toner, og når hun ikke rammer den ønskede melodi kan hun mærke skuffelsen over hende.

Og det er ikke hvem som helst, der driver på hende. Det er Tengel den Onde, der fra sin dvalelignende søvn har øjnet muligheden for at blive vækket til live igen. Hvis bare lige det rigtige signal ville blive spillet.
Heike når dog at forhindre det med forfædrenes hjælp, og Tula må efterfølgende følge med Heike og Vinga til Norge, hvor hun skal hjælpes til at bekæmpe ondskaben i sig.

Der stifter Tula bekendtskab med det grå folk, som huserer på Gråstensholm. Og ikke blot dem, men også fire meget erotiske dæmoner.


1 kommentar:

  1. Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818

    SvarSlet