søndag den 26. maj 2013

Forlis - Isfolket 40 - Margit Sandemo

Trods alvorlige advarsler kan Ellen og Nataniel af Isfolket ikke bryde forbindelsen helt.
Sammen med Tova, den grimme pige med den onde arv i blodet, kommer de ud for et forlis, som ikke alene koster menneskeliv, men også bliver begyndelsen til skæbnesvangre oplevelser.
Tova holder meget af Nataniel - og nærer et grænseløst had til hans elskede Ellen.

Der er to Nataniel historier i denne. Ikke bare den med skibet Stella, der kræver både hans, Ellens og Tovas overnaturlige evner, men også Tovas historie senere i bogen, som er langt mere interessant.

Tova, den ramte pige, hører i forbindelse med Stella-turen om en læge, der fører mennesker tilbage til deres tidligere reinkarnationer. Tanken tiltaler Tova, og hun opsøger lægen, der bringer hende tilbage.
Jeg skal ikke afsløre hvilke inkarnationer den gode Tova har, men hun vandrer tilbage i tiden, og der opdager Tengel den Onde hende. Og han har ingen intentioner om at lade hende slippe væk igen.


1 kommentar:

  1. Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818

    SvarSlet