mandag den 13. maj 2013

Mareridt - Isfolket 33 - Margit Sandemo

Isfolkets onde forfader Tengel anbringer en spion i familien. Et modbydeligt væsen, som kun lille Vanja kan se. Hun døber ham Tamlin, og knytter sig mere og mere til ham, også selv om hun får at vide at han giver hele familien mareridt.
Vanjas unaturlige tilknytning til Tamlin får vidtrækkende konsekvenser. De indleder en farlig leg, og andre af ætten må træde til og hjælpe Vanja.

Inden Tengel den Onde gik i sin dvale, fik han natdæmonerne under sin magt. Han befaler derfor natdæmonerne at spionere på Isfolket, så han ved, hvad der foregår. Den legendariske Lilith parrer sig med stormdæmonen Tyfon og ægget lægger hun i Vanjas klædeskab.
Dog er der ingen der havde regnet med at Vanja, som er Lucifers barnebarn, kan se Tamlin.

Hendes barndom og tidlige ungdom bliver præget af Tamlin, og hun præger - imod alle odds - også ham.
Da natdæmonerne opdager hans forhold til Vanja, udstøder de ham og straffer ham ved at lægge ham i evige lænker.

Dette er en af de fremragende bøger i serien. Det okkulte og den naturlige færden i myter, overtro og sagn er rigtig spændende, og man sluger hvert et ord.


1 kommentar:

  1. Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818

    SvarSlet