søndag den 26. maj 2013

Gensyn - Isfolket 41 - Margit Sandemo

Alle nulevende og for længst afdøde af Isfolket bliver kaldt sammen til møde i Dæmonernes Fjeld. Mange af slægtens spørgsmål gennem tiderne bliver besvaret gennem tidligere slægtleds beretninger, men trods glæden og de mange rørende gensynsscener glemmer ingen af dem mødets egentlige formål:
Isfolket skal ruste sig til kampen mod den onde stamfar og hans håndlangere.

Isfolke-sagaen går nu ind i sin afsluttende fase med denne bog. Nataniel er blevet voksen, og selv om mange synes han er for veg og beskeden, så har han utroligt mange kræfter. Han er dog den femdobbelte udvalgte: Ikke alene er han Isfolkets særlige udvalgte, både Lucifers og natdæmonernes blod løber i hans årer og så er han den syvende søns syvende søn.

For at gøre sig klar til at besejre Tengel den Onde må de gøre sig klar. Alle skal samles for at stykke puslespillets brikker sammen og denne specielle nat, ophæves grænserne mellem levende og døde.
De samles i Dæmonernes Fjeld og her hører vi mange nye ting om Tengel den Onde.

Dette er også en af mine favoritbøger. Jeg elsker at de samles, og at de på den måde genoplever slægten gennem flere hundreder år. Det er kært gensyn med mange af de store personligheder, og man er helt med, selv om der jo ikke er noget action i denne bog.

Nu bliver jeg så lige nødt til at holde en lille pause, da jeg faktisk ikke har nr. 42 i huset, så inden den bliver leveret af boghandleren kan jeg jo enten gå i gang med mit næste serie-projekt, eller måske lige genlæse den en gang til. :-) Bare for sjov.


1 kommentar:

  1. Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818

    SvarSlet