mandag den 13. maj 2013

Hungersnød - Isfolket 32 - Margit Sandemo

Marit er sultedøden nær, da hun indlægges på det sygehus hvor Christoffer - en af Isfolkets sønner - er læge. Der udvikler sig et varmt venskab mellem den døende fattige pige og den afholdte, velhavende læge.
Dette påvirker forholdet til hans forlovede, en skinsyg overklassepige. Christoffer mener ikke, at valget mellem de to er noget problem for Marit, skal dø, og han elsker hende ikke; men andre medlemmer af Isfolket er af en ganske anden mening.

Christoffer er på ferie i fjeldene, da nogle børn finder den døende Marit i krattet. Han tager hende med tilbage til hospitalet og til sin kommende svigerfars fortrydelse, opererer han hende før sin kommende svoger, der er kørt galt.
Samtidig sker der det, at et udbrud af stafylokokker hærger sygdommen, og svigerfaren, der også er rådsmand og dermed sidder på pengekassen, er ikke begejstret.
Christoffer tilkalder Benedikte til hjælp. Ikke nok med at hun skal hjælpe med at finde stafylokokkernes kilde, men har også helende hænder.
Til hendes store overraskelse ligger Sander på sygehuset med infektioner, og hun betror ham at deres kærlighed i fjeldet havde følger.

Igen ... dette er heller ikke en af de store bøger i serien, men med vanlig stil er man godt underholdt.


1 kommentar:

  1. Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818

    SvarSlet