lørdag den 18. maj 2013

Fløjtespil - Isfolket 35 - Margit Sandemo

Den 14-årige Vetle af Isfolket får pålagt at finde og brænde noderne til en fløjtemelodi, som kan få skæbnesvangre følger for hans slægt og hele menneskeheden. Vetle må rejse gennem det krigshærgede Europa i 1914.
Han møder stor elendighed, men det er kun forspillet til den rædsel, der møder ham, efterhånden som han nærmer sig stedet for fløjtespillet.

Tengel den Onde er vågnet fra sit skjul. Han har ikke sin fulde kraft, men i Spanien har en spansk borgherre spillet de første toner af opvågningssignalet. Resten af signalet har borgherren skrevet ned på et nodeark og siden glemt.
Tengel var kun på jorden i ganske kort tid, men han nåede alligevel at støde på ondskab i sin nærhed, og med et lille puf i den rigtige retning, overbeviste han ved tankens kraft unge Gavrilo til at myrde ærkehertug Franz Ferdinand. Et attentat, der skulle kaste verden ud i den første verdenskrig.
Heldigvis lykkedes det "Vandringsmanden i mørket" at dysse Tengel den Onde i søvn igen, ved hjælp af den oprindelige fortryllede fløjte.

Det bliver Vetles opgave at destruere noderne, men først må han stå ansigt til ansigt med en af Tengel den Ondes vasaler.


1 kommentar:

  1. Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818

    SvarSlet