lørdag den 4. maj 2013

Hemmeligheden - Isfolket 26 - Margit Sandemo

Efter flere års drømme om den store skat tager Eskil (Heike og Vingas søn) bort fra sit trygge barndomshjem. Målet for hans rejse er den lille bygd, Eldafjord, der ruger over en hemmelighed, som Eskil snart kommer på sporet af.
Men hans vovemod og eventyrlyst bringer hans og andres liv i en så alvorlig fare, at kun Heike vil kunne hjælpe ... og han ved ikke hvor Eskil er!

Eskil ankommer til den lille isolerede bygd, og møder snart Terje Jolinssøn, der ejer det forbandede hus, hvor skatten siges at være gemt. Han møder også Terjes svigerinde Solvej og hendes nu faderløse barn, der er meget svag og døende på grund af en svulst i hjernen.

Allerede efter at have tilbragt den første nat i huset, er Eskil sanseløs af skræk. Han får tilkaldt sine forældre, så de nu endelig ved, hvor han opholder sig.

Da Heike og Vinga ankommer går det snart op for dem, at de ikke blot er faldet over den første udødelige Jolin, der ruger over sine skatte, men at det også har forbindelse til Isfolket.


Nu hvor jeg er over halvvejs i serien, kan man godt begynde at mærke at den bevæger sig mod slutningen. Tengel den Onde er ved at vågne og Isfolket har nu "Det klare Vand" som Shira skaffede dem i "De fire vindes Fjeld". Det vand som kan besejre Tengel den Ondes mørke vand. Men endnu er "den, som har flere kræfter end tidligere udvalgte" endnu ikke født.


1 kommentar:

  1. Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818

    SvarSlet