fredag den 10. maj 2013

Brødrene - Isfolket 30 - Margit Sandemo

Tvillingerne Marco og Ulvar var så forskellige, som to brødre kan blive. Marco var smuk som en gud, mens Ulvar var mere grotesk end det værst tænkelige utyske.
Isfolket vidste, at de to var udset til hver sin opgave, men ingen forstod, hvordan der skulle komme noget godt fra Ulvar, der var lige så fuld af ondskab, som en virkelig djævel.

Sagas forældreløse tvillinger bliver opfostret af Malin, der er kommet fra Sverige, og Henning fra Lindealleen. Det bliver langtfra nogen nem opgave.
Marco, som jo er søn af Lucifer, har noget overjordisk over sig. Et alvidende og forstående væsen, som ingen forstår sig på.
Ulvar derimod er en af de værst ramte i slægten. Ikke nok med at han har fået de ramtes udseende, men der har aldrig været noget håb for at han kan gå i den godes tjeneste. Han er helt og holdent Tengel den Ondes mand.

Henning husker stadig sortenglenes ord ved fødslen af de to: "Af den ene kommer der den, som skal bekæmpe Tengel den Onde, den anden har andre opgaver."
Alle i Isfolket venter med bekymring for hvad slægten kommer til at opleve.


1 kommentar:

  1. Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818

    SvarSlet