søndag den 26. maj 2013

Fællesskab - Isfolket 39 - Margit Sandemo

I 1959 får Ellen sommerjob på en øde kro. Natlige lyde og uhyggelige minder får hende til at flygte. Nataniel af Isfolket bliver anmodet om at opklare sagen, og der opstår hurtigt et fællesskab mellem ham og Ellen - men der er voldsomme overtoner af farer.
Andre mystiske hændelser bringer dem sammen igen - og faren rykker nærmere og nærmere for hver gang de ses.

Nataniel Gard af Isfolket er nu blevet voksen. Endnu er det ikke tiden for det endelige opgør mod Tengel den Onde, men for at styrke Nataniels kræfter har forfædrene besluttet at Nataniel skal prøve kræfter med diverse overnaturlige problemer. Som fx på den øde kro, hvor et genfærd huserer.

Allerede da han møder Ellen og tager hendes hænder første gang, får han visioner om fremtiden. Om deres første kys, hvor Ellen brat rives ud af hans arme og forsvinder. Nærmere detaljer kan han ikke se, men de bliver nødt til at holde sig fra hinanden. Hvilket bliver sværere og sværere efterhånden som de lærer hinanden at kende.


1 kommentar:

  1. Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818

    SvarSlet