lørdag den 8. juni 2013

Stilhed før stormen - Isfolket 42 - Margit Sandemo

Efter Isfolkets hemmelige møde i Dæmonernes Bjerg var det blevet klart, at kampen mod den onde Tengel ville blive endnu vanskeligere og farligere, end nogen af dem havde troet.
Fem af Isfolkets medlemmer drog af sted mod Trøndelag og Isfolkets glemte dal - og opdagede, at den onde Tengel havde en hel bande på jagt efter dem ...

Tiden er nu inde for det store slutopgør mod Tengel den Onde. Den lille gruppe på fem er udpeget, og drager nordpå. Hver især bærer de en flaske med Shiras klare vand, men de bliver mødt af gedigen modstand af Tengels håndlangere.

Jeg har læst i interviews at Margit Sandemo måtte overliste sin redaktør, for hun nævnte perifert at der måske ville være overnaturlige indslag i serien, og det må man da vist sige, at der er. I de sidste bøger her er alskens mytologier, guddomme og folklore blandet sammen, og enten så elsker man det, eller også hader man det. Jeg hører jo nok til de første. :-)

Et lille uddrag fra bogen:

Den lille forsamling, de nu udgjorde, kernen i det hele, var så mangfoldig og bizar, at man kunne få hikke af mindre. Men Gabriel forsøgte at optræde, som om det var hverdagskost at have en forvandlet rod til høre for sig og en majestætisk sort engel lige over for. For ikke at tale om en dæmon med hjortegevir, som lod sig ane i den venstre øjenkrog.



1 kommentar:

  1. Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818

    SvarSlet