lørdag den 5. december 2015

Lola og naboens søn - Stephanie Perkins


Lola Nolan er en aspirerende modedesigner, der bor i San Fransisco med sine to fædre og har en lækker kæreste, der er rockmusiker. 

Hendes liv er næsten helt perfekt.

Lige indtil tvillingerne Callilope og Cricket Bell vender tilbage til nabolaget.
Fortidens smerte og kvaler vælder frem, når Lola må stå ansigt til ansigt med Cricket - fyren, der knuste hendes hjerte to år tidligere.Jeg syntes jeg havde brug for en feelgood roman, for lige som at komme i læse-svingninger igen. Jeg har været noget doven på den front (også den front). Og Lola og naboens søn, er en feelgood roman.

Lola bor sammen med sine to fædre i et lavendelfarvet hus i San Fransisco. Hendes kæreste Max er forsanger i et rockband og er noget ældre end hende, hvilket hendes fædre selvfølgelig slet, slet ikke er glade for.
Men bortset fra de besværligheder det giver, så lever hun et ret ubekymret liv indtil det hele begynder at vakle.
Hendes biologiske og alkoholiske mor bliver igen sat på gaden og er nødt til at flytte ind, og for at det ikke skal være løgn, flytter deres naboer ind igen.
Da de flyttede ud for to år siden, var hun og Cricket igang med et spirende kærlighedsforhold, der dog aldrig nåede at komme til udfoldelse, og han forsvandt uden at mæle et ord.

Det er et uhelet sår, der springer op igen, da Cricket pludselig vender tilbage, og Lola kan pludselig ikke helt finde ud af om hun elsker Max, eller om de følelser hun har for Cricket ikke stammer fra sin daværende knuste forelskelse.

Det er en vældig sød bog det her. En feelgood ungdomsroman, der selvfølgelig ender som man forventer. Og selv om den berører væsentlige emner (homoseksualitet, kærlighed, sex, alkoholisme og en masse om at finde sig selv), kommer den aldrig helt ind under huden på én.
Det er en bog, som man har det godt med at læse, men som forsvinder hurtigt igen.

Jeg kan se at alle andre er meget betagede af den, så det kan muligvis godt være at det stadig er mig, der er en sur, gammel røv. ;-)

Forlag: Lindhardt & Ringhof
Sider: 374
Lydbog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar