søndag den 30. oktober 2016

Killers of the Dawn - Cirque du Freak - The Saga of Darren Shan #9 - Darren Shan

Der er bestemt fart over feltet i denne bog. 

Hvor bog nr 8 føltes noget langtrukken (hvilket jeg tror skyldes at de ville have det til at passe med 4 trilogier, som jeg brokker mig over her), så sker der en masse i denne.

Det går nu endelig op for Darren, Mr. Crepsley, Gannon og deres tro følgesven Harkat Mulds, at de nok er blevet lokket i en fælde.
Igen har Darren truffet nogle lidt blåøjede beslutninger, som de ældre og klogere vampyrer nok burde have advaret ham imod.

Meeeen så havde der jo ikke været nogen historie. ;-)

De ledetråde der er blevet smidt ud i løbet af bog nr. 7 og 8, samles nu i denne og opgøret mellem "The lord of the Vampaneze" og vampyrerne sker i tunnellerne under Hr. Crepsleys fødeby.

En gang tidligere er det lykkes deres fjende at undslippe, men denne gang skal det IKKE lykkes for dem, er vores venner overbeviste om, men de vader direkte ind i en fælde og bliver hindret af noget så verdsligt som politiet, indtil de kan mødes endeligt i tunnellerne.

Jeg vil sige at der hernede sker et dødsfald som jeg ikke havde forudset, hvilket er positivt og modigt af forfatteren, så tommelfinger op for det.

Nu er jeg tilbage til de rundhåndede 4 hjerter (det burde måske kun være 3-3½), men jeg hastede straks videre til den næste i serien.


Forlag: Blackstone Audio
Sider i trykt form 206
Hørt som engelsk lydbog - 4 timer og 30 minutter - Oplæst af Ralph Lister

Omtale:
The hunters have become the hunted. Outnumbered, outsmarted, and desperate, the hunters are on the run, pursued by the vampaneze, the police, and an angry mob. With their enemies clamoring for blood, the vampires prepare for a deadly battle. Is this the end for Darren and his allies? This third and final installment in the Hunters trilogy finds Darren and his friends facing their longest night and most testing challenge yet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar