tirsdag den 21. maj 2013

Skyggerne - Isfolket 38 - Margit Sandemo

Der bliver uro i Isfolket i 1939, da den onde stamfader igen dukker frem. Vetle Voldens tre børn, Mari, Jonathan og Karine bliver sendt hjemmefra for at komme væk fra faren.
Dette miljøskift får alvorlige følger for de tre unge mennesker, og stadig hænger den dystre trussel over slægten.
Redningen, Christas søn Nataniel, er stadig kun et barn, og ikke parat til at tage den afgørende kamp op.


De tre børn støder alle på vanskeligheder. Mari på grund af sit evige behov for anerkendelse, og Jonathan og Mari bliver viklet ind i Norges modstandsbevægelse, hvilket får fatale følger for dem begge.

Heldigvis har forfædrene fået opsnuset Tengel den Onde, som trives ganske udmærket i en nazists krop. Men hvordan skal de få ham dysset i søvn igen?
Til sidst lykkedes det, men som en sidste kraftanstrengelse slår Tengel fløjten ud af hånden på Vandringsmanden i Mørket, og tilintetgør den.
Forfædrene ser magtesløse til. De ved at næste gang han vågner, er der intet der kan få ham lagt i dvale igen. De håber alle at Nataniel når at blive voksen inden da.1 kommentar:

  1. Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818

    SvarSlet