lørdag den 20. april 2013

Ridderen - Isfolket 14 - Margit Sandemo

Isfolkets ulykkelige, Tristan, kan aldrig være sammen med en kvinde, eller få børn. Men da han drages ind i nogle mystiske hændelser på Christian den femtes slot, får han en mission.
En fyrstindes lille datter bliver voldtaget, og så tager begivenhederne en drejning, som hverken Tristan eller hans slægtninge havde drømt om ...

Tristan lider stadig under det, der skete da han var helt ung. Villemos ungdomsforelskede Eldar Svartskogen havde en søster, der også nærede et indædt had mod Isfolket. Hun havde skab og forførte Tristan, så hun kunne overføre sygdommen til ham med vilje.
At hun blev gravid af deres møde, var der ingen der vidste.

Tristan plages af minderne fra dengang og har altid været en indadvendt og melankolsk type. Han har ikke knyttet sig til nogen, og derfor er det spirende venskab mellem ham og den ulykkelige fyrstinde en lise for sjælen for dem begge, selv om der sker mange uhyggelige ting.
Voldtægten af den unge Marina, den efterfølgende graviditet, fyrstindens dødelige sygdom, og noget helt fjerde, som intet har med Tristan at gøre, udover at han bliver involveret.

Nogen har gravet for dybt under kongens slot, og der er opstået en orden, der vil kongen til livs. Da Villemo, Dominic og Ulvhedin kommer på besøg i Danmark er sagen på sit højeste, og det viser sig at det ikke udelukkende er menneskelige skabninger, der er medlem af ordenen.

De her bøger ryger utroligt hurtigt ned. Nu skal det jo selvfølgelig også siges at det kun tager vel godt 5-6 timer at læse en bog, men det er ikke den eneste grund. De er medrivende, fængslende og man drives gennem siderne.

1 kommentar:

  1. Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, kontakt doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og kontakt også læge Zuzu på Viber via +2347013499818

    SvarSlet