søndag den 21. maj 2017

Bloggen drosler ned ...

Jeg har længe gået og tænkt over det, og nu tager jeg skridtet.

Da jeg startede bogbloggen tilbage i 2009 gik jeg og "hyggede" mig med et stressnedbrud, som betød at jeg intet skrev selv.
Heldigvis har dette ændret sig og jeg får både og skrevet (og udgivet) bøger, og har besluttet mig for at fokusere på det område. Det er vist også det, jeg er bedst til. :-)
Jeg vil aldrig blive så dygtig som de "rigtige" bogbloggere, som er fantastisk kreative med billeder og anmeldelser.

Jeg vil dog stadig nørde rundt i bøgernes verden også som læser (jeg vil da slet ikke kunne lade være :-)). 
Jeg vil være at finde på bogbloggernes kommentarspor og på Goodreads, og jeg tænker at de bøger der gør særligt indtryk på mig, vil jeg ævle om ovre på min forfatterblog:De bøger jeg har til anmeldelse nu, vil jeg selvfølgelig stadig læse og anmelde her, men efter det, vil bloggen være inaktiv.
Jeg lukker den dog ikke ned for der skal stadig være adgang til de bøger jeg trods alt nåede at anmelde.

Måske vender jeg tilbage en dag. :-)

Tak for denne gang.

2 kommentarer:

 1. Hej Anika. Kan det passe at din forfatterblog ikke er at finde på bloglovin? Vil så gerne følge med, men er frygtelig dårlig til det, hvis der ikke er et system til at hjælpe mig ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sidsel.
   Det var noget af en opgave du satte mig på der. :-) Men nu tror jeg at den er der. Jeg har vist også "flyttet" followers over til den nye blog. Hvis du ville gøre mig en tjeneste, så ville jeg blive vildt glad, hvis du ville fortælle mig om det virkede. :-)

   Slet