lørdag den 7. maj 2011

Nådesløs - Dean Koontz

Jeg er totalt imponeret over Dean Koontz. Han er jo vanvittigt produktiv. Manden har fået udgivet mere end 80 romaner, plus utallige under pseudonym. Det er jo vanvittigt!

Ok, han har vel så heller ikke et fuldtidsarbejde ved siden af men alligevel!

Selvfølgelig behøver han heller ikke at famle sådan rundt i sin egen stil, som vi andre gør, men han er jo nogenlunde stabil kvalitetsmæssigt, selv om det selvfølgelig også går op og ned.

Hvad angår Nådesløs, så er han i storform. Både hvad angår humoren og spændingen. Plus page-turner-effekten. Den er helt i top her, for jeg læste da bogen på kun 3 dage.

Det er også til at gennemskue hvad der har inspireret ham her. :-) Jeg er RET sikker på at han har fået en dårlig anmeldelse, hvad der har fået ham til at tænke i de her baner.

Den handler om en bestsellerforfatter, der får en dårlig anmeldelse, og som liiige vil se hvad anmelderen er for en fisk, da denne normalt er ret anonym. Derefter går det slag i slag, da forfatterens søn ved et uheld kommer til at tisse på anmelderen, hvilket nok ikke er udslagsgivende, men heller ikke hjælper i situationen.

På negativ siden kan man sige at man ikke helt får den slutning man kunne ønske sig, og så er der et lille hop, der måske ikke helt kan retfærdiggøres, da det går fra den dagligdagsting med anmeldelsen til den hæsblæsende biljagt.

Men man bærer over med Koontz, især når man som jeg sluger bøgerne, så virker den der manglende overgang mellem begyndelse/biljagt ikke så voldsom.

Man tilgiver ham også de få urealistiske elementer der er historien, for man er vel forberedt på det, når det er Koontz.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar