søndag den 9. marts 2014

Dødsshowet - Chris Carter

Bagsidetekst:
Kriminalassistent Robert Hunter fra Los Angeles-politiets specialdrabsafdeling får en anonym opringning, der beder ham gå til en bestemt internetadresse - en privat udsendelse. Hunter logger på, og en forestilling beregnet kun for ham begynder straks.

Tvunget til at foretage et kvalmende valg må Hunter sidde og se på, mens et uidentificeret offer bliver torteret og myrdet live på internettet.

Før Hunter og hans makker Garcia overhovedet når at komme i gang med efterforskningen, får Hunter en ny opringning. En ny internetadresse. Et nyt offer. Men denne gang har morderen opgraderet sit spil ...

Dette er den - indtil videre - sidste bog i serien om Robert Hunter af Chris Carter. Jeg har set på nettet at han vist er ved at have en ny bog på trapperne, men den er jo så langt fra kommet på dansk endnu.

Og jeg må sige at Chris Carter har været et godt bekendtskab. Det havde jeg faktisk ikke forventet, og jeg gik lidt ind i det fordi ... nja ... jeg havde ikke rigtig hoved til at læse noget krævende. Men de har faktisk taget mig med storm.
Robert Hunter og hans makker Garcia er ganske vist stereotype set udefra, men de fungerer perfekt. Både sammen og hver for sig.
Forbrydelserne er ultra voldelige, men der bliver ikke svælget i følelsesmæssige detaljer, der kan gøre det kvalmende ... eller ... måske her i sidste bog var der godt nok scener, som jeg måtte glide let henover for at det ikke skulle blive for meget, og det er faktisk første gang jeg oplever det.

Så alt i alt har det været et fremragende bekendtskab!

Selvfølgelig MÅ der dog være noget kritik, for ellers ville det da næsten være for meget med al den lovprisning. Og det eneste jeg faktisk kan komme på er hans cliffhangere.
Det er godt med cliffhangere, men det er desværre hver eneste gang at de laver et gennembrud i efterforskningen, så ser Hunter eller Garcia på et eller andet og derpå "Hold da kæft," da det gik op for dem hvad de så på.
Det bliver en anelse trættende. Kom nu bare med det. Jeg ER jo i gang med bogen, og jeg er klar til at få det at vide. :-)
Men det er så det eneste. Ellers er jeg udelt begejstret.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar